Sentiasa Berkeyakinan Dengan PB!

Agak lama saya tak menulis entry tentang korset Premium Beautiful. Ramai yang dah tahu tentang kehebatan & keberkesanan berkenaan korset PB ni. 2 minggu lepas dapat sms dari kawan yang berminat nak beli korset PB. Sebelum ni saya dah telefon & explain kat dia tentang kehebatan korset ni. Tak sangka pulak dia memang dah lama duk google kat internet & memang ada impian nak beli korset PB nih. Bak kata pepatah, seperti orang mengantuk di sorongkan bantal! Mengikut ceritanya, dah 3 jenis korset yang di beli (maaf kerana brand korset terpaksa dirahsiakan). Namun ketiga-tiga korset tersebut sangatlah mendukacitakan, tidak seperti yang dijangkakan. Salah satunya bila di pakai lama-kelamaan akan bergulung / berlipat (tak akan berlaku dengan korset PB).  Tima kasih banyak² pada Puan Y (bukan nama sebenar) kerana telah memilih korset PB. Sesungguhnya ia sangatlah berbaloi.

Korset PB ini di sarankan & sangat sesuai dipakai untuk mereka yang mengalami masalah perut buncit/ menggeleber, breast yang ‘jatuh’ (especially ibu² yang breastfeeding), sakit belakang / slip-disc, untuk hilangkan stretchmarks & paling penting untuk mereka yang inginkan badan kekal langsing. Korset PB adalah jawapan kepada semua masalah tersebut. Untuk bakal pengantin yang dah plan nak naik pelamin, boleh cuba korset PB ni untuk nampak lebih langsing di hari bersejarah anda nanti. Kepada yang masih belum memiliki korset PB ini, cepat² lah hubungi saya untuk sebarang kemusykilan / pertanyaan lanjut. Boleh juga kepada sesiapa yang nak cuba pakai dulu, untuk merasai sendiri kehebatan korset PB ni.

Sumber gambar: http://goo.gl/9C2hk

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv