Apa itu Nurich Lacto-Lite?

Nurich Lacto-Lite merupakan minuman serbuk yogurt kultur hidup & inulin. Ianya merupakan sintiobiotik yang menggabungkan prebiotik & probiotik. Ia tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap). Anda tidak perlu bimbang kerana ia tidak akan menyebabkan kekejangan perut atau CIRIT BIRIT. Nurich Lacto-Lite sangat unik kerana tahan terhadap asid perut & garam hempedu, keupayaan hidup & mengekalkan aktiviti sifat, kebolehan melekat pada sel usus dengan baik serta diiktiraf oleh FDA sebagai “GRAS” (Generally Recognized as Safe).

Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik (friendly bacteria) yang berfungsi membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman & menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria. Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman. Kedua-dua kultur hidup & inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus & menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

Nurich Lacto-Lite dapat membantu menyingkirkan toksin dalam badan, meningkatkan metabolisme untuk mengurangkan beban badan, menggalakkan pertumbuhan bakteria baik, membantu melegakan sembelit & membantu sintesis vitamin. Cara pengambilannya amatlah mudah, campurkan sebungkus Lacto-Lite ke dalam 200ml air masak (bukan air panas). Untuk hasil yang lebih sedap, boleh campur dengan jus buah. Ada jugak yang suka campur Lacto-Lite dengan Yogurt Bliss.

Anda tidak perlu risau sekiranya ingin minum Lacto-Lite secara berterusan kerana ia langsung tidak memudaratkan perut, tapi menolong mencuci perut anda dari sebarang sisa-sisa lama yang menyebabkan kentut busuk & perut buncit.  Kepada anda yang mengalami masalah pencernaan yang tidak lawas, bleh amalkan minum Lacto-Lite sebelum tido. Insya-allah keesokan pagi, everything will flush out. So easy!!! Nak cuba Lacto-Lite? Dapatkan trial sachet dari saya sekarang!!!

Sumber gambar: http://goo.gl/CBAHk

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Apa itu Nurich Lacto-Lite?”

  1. Nor says:

    Saya berminat nak cube..Bagaimana nak Dapatkan trial sachet?

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv