KBR – KUL

Pertama kali travel tanpa ditemani En. Hubby kerana tertanggung dengan komitmen Selera Tok Ku. Masa En. Hubby keluarkan mandat supaya ke KL dengan Arisya & Aariz, saya agak terkejut. Mau nyer tak terkejut, kerana sejak kawin saya memang tak penah gi mana-mana tanpa ditemani En. Hubby. Berjuta kali jugak berfikir nak pegi KL @ tidak. Tapi memikirkan tiket pegi & balik yang sudah dibeli, rasa macam sayang & membazir la pulak kan! Ekceli, tiket-tiket sudah dibeli sejak September last year. (Beli time promo! :P). Itu pun tiket pegi & balik En. Hubby di kira hangus begitu sahaja. Isk… Sayang & rugi jer kan! Nak buat camner, pasrah!

Berlepas dari KB pada 22 Mac, dan selamat kembali ke bumi Klate pada 25 Mac. Alhamdulillah, everything went smoothly sepanjang 4 hari berada di KL walaupon ada jugak sekali sekala Arisya & Aariz cuba menguji tahap kesabaran mama nya. Dah nama pon budak kan! (Ayat memujuk hati sendiri… :P). Misi utama ke KL adalah untuk membeli Wireless AV Transmitter gara-gara terpengaruh baca blog Lynn (My BFF). 2nd mission adalah membeli wrislet (Currently I’m into wrislet ok!). Before this duk godek-godek kat blog & web, tapi agak was-wak nak beli takut bila dapat yang actual, hanya indah khabar dari rupa. Since dah ke KL, better beli kat sana jer, choice pun lagi banyak.

3rd mission pulak, nak belikan Kitchen Set untuk Arisya as her belated besday present. Jenuh la mama duk godek kat internet, tapi sumer yang berkenan sangat tidak comply with our budget. Luckily masa check kat web Toys R Us, kitchen set memang tengah ‘On Sale’. Yang paling penting, the price tersangat-sangat lah menepati budget. Memang rezeki Arisya nak dapat her first kitchen set. Tapi rugi sebab TERLUPA nak redeem voucher yang Toys R Us bagi sempena besday Arisya. Arghhh stress!!! Redha jer la…

Memorable trip with my lovely kids, & paling penting berjaya meng’complete’kan all the wishlist! Awesome…

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “KBR – KUL”

  1. lynn says:

    Bravo!!!!!
    Mati2 aku ingat ko dtg dgn hubby.
    Lain kali wat proper plan,umah aku ke klia x jauh mana pon

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv