Family Day Out

Minggu lepas, En.Hubby telah bermurah hati menaja percutian selama 2 hari 1 malam untuk kami anak beranak di Khalifa Suite & Apartment. Yang menariknya percutian tersebut adalah dalam negeri Klate jugak.  Khalifa Suites & Apartment, terletak berhadapan dengan masjid Muhammadi (masjid negeri).

En. Hubby dah lama plan nak stay kat sini pada bulan puasa. Reason kerana nak merasa pengalaman berterawih & berbuka di masjid Muhammadi. Kata En.Hubby lagi, ‘percutian’ tersebut merupakan special rewards for me & the kids! Bertambah-tambah la sayang & kasih ku pada En.Hubby! I luv Abg!

Arisya & Aariz tersangat la hepi & sedikit jakun upon checked in kat situh. Aduhai…kesian kat anak-anakku.Maklum la bukan selalu dapat bercuti camni. Kalo gi KL pon, memang stay kat umah my sister. Seronok sangat bila tengok ekspresi muka Arisya & Aariz.

Juadah berbuka dibeli di bazar ramadhan stadium Sultan Muhammad ke IV. Lepas En.Hubby terawih, terus shoot ke Wakaf Che Yeh dari duk melepak je kat hotel kan! On da way back, singgah di Mc Donalds tapau burger untuk sahur. Kami checked out keesokan hari, lepas En.Hubby solat Jumaat.

Insya-Allah ader rezeki teringin nak datang lagi. Best stay kat Khalifa, really worth for the money. Yang penting anak-anak hepi. Masa nak balik, Arisya siap komplen cakap sekejap jer duk hotel, nanti nak datang lagi. Hahahaha!!!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv