Lifetime Warranty

Rasanya semua dah tahu yang PB Korset adalah LIFETIME warranty &  tersangat la worth for every single money yang kita dah spend untuk beli PB korset. Pendapat peribadi saya, berbaloi sangat la kita dah berhabis duit untuk beli PB korset sebab ianya LIFETIME warranty! Entry kali ni saya akan explain in details tentang proses / step untuk repair PB korset yang dah rosak.For those yang ada kemusykilan pasal ni, sila baca entry ini sampai habis yer! :P Saya nak share my own experience throughout this proses. Satu  situasi di mana saya deal dengan stokis, another situasi deal terus ngan HQ. Rasanya anda pon dah bleh agak which situation lagi smooth kan?

First time nak hantar PB korset untuk repair ari tu, saya hantar kat stokis je memandangkan bisnes partner yang lain pon buat camtu. That time kirim jer kat bisnes partner yang kebetulan nak gi ambik award kat KL. Agak lama jugak la ambik masa untuk siap, bila bisnes partner follow up kat stokis ader sedikit masalah berkaitan rekod korset-korset yang dihantar untuk repair. Alhamdulillah sekarang dah siap pon repair, just tunggu bisnes partner kurier ke sini. :D

2nd time nak hantar repair, bisnes partner suggested supaya hantar terus ke HQ. Bukan apa tak nak alami situasi yang sama, tempoh menunggu tu adalah sesuatu yang tidak best & menyiksakan. So this time saya beranikan diri call Customer Services kat HQ. Operator kat Customer Services akan bagi details nama person yang incharge pasal ni & jugak step yang perlu kita buat masa nak kurier PB korset ke HQ. Saya akan list down details kat bawah ni.

 

Kurier ke alamat berikut:

Hai O Marketing Sdn. Bhd.,
Wawasan Hai O, Batu 3 1/4,
Jalan Kapar, 41400,
Klang, Selangor.

 

No untuk di hubungi:

Tel / Fax: 03-33488588 / 03- 33445720
Attn: Can Su Yong

 

Pastikan anda dah tulis dengan details jenis kerosakan. Paling penting jangan lupa tuliskan alamat & no. telefon untuk memudahkan pihak HQ kontek kita in case ada masalah berbangkit. Dan juga RM11 untuk kos shipping once PB korset tu dah siap nanti. Tempoh repair PB korset adalah selama 1 bulan bergantung pada jenis & tahap kerosakan, boleh juga siap repair dalam masa less than 1 month jika kerosakan pada tahap minima. Semoga entry ini, dapat membantu pada anda yang sedang tercari-cari steps nak hantar repair PB korset.

Sumber gambar: http://goo.gl/6iujq

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv