Jom Splash!

Cuti sekolah tahun lepas, berkesempatan bawak Arisya & Aariz mandi pool kat Grand River View Hotel. At first sampai kat pool, Aariz refused tak nak join Arisya mandi. Jenuh mama pujuk, still tak nak jugak. Siap nak nangis time mama acah-acah nak letak dalam pool. Arisya time tu baru baik demam, tapi bila nampak pool terus semangat nak mandi, lupa terus yang dia baru baik demam.

After 10 mins tengok kakak dia syok jer dalam air, baru terbukak hati nak join sama. Tapi masya-Allah tersangat la susah nak kontrol & handle Aariz dalam pool. Biasala budak tak reti duduk diam, banyak kali la tertelan minum air pool. Tu pon tak reti serik! Frust sebab anak-anak tak puas mandi, kebetulan hujan turun (tgh musim tengkujuh kan!) plus Arisya pun dan menggigil menahan sejuk. Mama punya la risau takut demamnya datang lagi.

 

# Ini jer gambar yang sempat ambik. Bz duk handle Aariz dlm pool.

 

Muka baru baik demam

Muka baru baik demam

Mama with kiddos

Mama with kiddos

:-)

:-)

GRW4

Sejuuukkk........

Sejuuukkk……..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv