Kalkulator PB korset

Dah lama berhajat nak letak kalkulator untuk dapatkan saiz korset PB. Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak letak kat blog nih. Better late than never rite? Anda boleh tengok kat column sebelah kanan blog ni kalkulator yang di maksudkan. Dengan adanya kalkulator ni, memudahkan customer saya yang berada di luar Kelantan. Maklumla bila dah jauh, susah untuk saya ambik ukuran. Untuk customer yang berada area Kelantan saya sendiri akan ambik ukuran badan anda! Dun worri yer ladies…

Caranya tersangat la mudah, anda hanya perlu ambik saiz ukuran badan. Bila dah dapat ukuran yang tepat, masukkan ukuran tersebut, tekan button Enter dan…tada!!!Akan keluar lah saiz apa yang anda perlu pakai. Super easy kan! Untuk ambik saiz badan pula, sila klik kat entry ni untuk langkah & cara-cara yang betul.

Cepat-cepat…dapatkan set PB anda sekarang for the best price. Untuk mereka yang baru bersalin, dengan memakai PB dapat mengembalikan bentuk badan asal yang lebih ramping. Especially untuk perut yang buncit & flabby lepas bersalin, dengan memakai Waist Nipper adalah the best solutions. No more buncit-buncit lepas nih, I promise!!! :-)

Boleh sms/ watsApp @ telefon saya untuk order especially sapa yang berada Kelantan amnya & sekitar Pengkalan Chepa khususnya….Jangan malu @ segan, i’m ready to assist u…

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv