SHANGHAI…

Pakej melancong ke Shanghai is officially ON! Bermula dari bulan Januari & berakhir pada April. Yang menariknya ialah trip ke Shanghai ini adalah FOC! Yes u heard me, semuanya adalah FREE!!! Bukan setakat free, siap dapat 5 STAR VIP pakej lagi okeh! Saper yang tak teruja kan? What we need to do is ‘qualify’. Trip ke Shanghai selama 5 hari 3 malam & in sha Allah akan terbang pada bulan Jun nanti.

Dah dekat nak raya tu, boleh la shopping kelengkapan untuk raya nanti kan! Yang paling best lagi sebab kita just perlu bawak duit untuk shopping. Yang lain tak perlu susah payah pikir nak stay kat mana, nak makan kat mana, sebab semuanya sudah di atur oleh pihak kompeni. Just bawak diri & duit sahaja. Hurm…bestnya!!

Pada anda yang masih tak tau & blur camner untuk qualify this free pakej, jangan segan untuk call @ sms @ email saya. Nanti kita jumpa for tea session sambil chit chat. Cepat grab this opportunity for those yang tinggal di tinggal di Kelantan especially area Kota Bharu & Pengkalan Chepa. Jangan takut, saya tak makan orang! :P

 

Sumber gambar : http://goo.gl/jDWl6

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv