Happy Birthday Munchkin!

Hari ni besday my notty munchkin, sapa lagi kalo bukan Ultraman Aariz. Dah masuk 3 tahun umur anak bujangku…oh how time flies!!! Semalam sebelum tido tanya kat Aariz esok nak gi makan kat mana? Spontan jer dia menjawab, makan kat Selera Tok Ku! Alahai anak bertuah ku, sungguh support bisnes Baba & Mama nyer. Hari ni pulak, dah siap mandi & pakai lawa-lawa, En. Hubby tanya lagi skali nak pegi makan kat mana, jawapan sama jugak dia bagi – kat Selera Tok Ku. Haha!

Lepas beberapa option yang kami bagi untuk dia pilih, at last Haza Bistro yang jadi pilihan hatinya. So, there we go ke Haza Bistro for lunch.On the way ke Haza Bistro tu sempat la singgah beli kek kejap. Menu hari ni dipilih oleh Arisya! (mcm celebrate besday dia la pulak!). Boleh tahan jugak la taste anak dara sorang ni, siap order Ikan Siakap Tiga Rasa lagi tuh. Mentang-mentang la Baba bukak kedai makan kan? Layan kan ajer lah…. :-)

Happy Birthday to Aariz, semoga menjadi anak serta hambaNya yang soleh!!!

“The little boy you were,
The special man you are now,
And the precious son you will always be.”

# Sila layan gambar yang tak seberapa ni yer! :-)

Throw Back Memories - Day 1

Throw Back Memories – Day 1

 

The Cake! - Dipilih sendiri oleh besday boy.

The Cake! – Dipilih sendiri oleh besday boy.

 

Besday boy potong kek!

Besday boy potong kek!

 

Dine in here!

Dine in here!

 

Siakap Tiga Rasa

Siakap Tiga Rasa

 

Chicken Lemon

Chicken Lemon

 

Sup Ayam

Sup Ayam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv