Garam Buluh Premier Drink

Garam Buluh Premier Drink menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai sumber. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya. Kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

 

Keberkesanan Garam Buluh Premier Drink :

  • Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan.

 

Cara pengambilan Garam Buluh Premier Drink :

  • Bancuhkan sebungkus Garam Buluh Premier Drink dengan 200ml air suam @ jus buah, kacau rata & dihidangkan. Super easy kan!!

 

Siapa yang patut menggunakan Garam Buluh Premier Drink :

Berdasarkan testimoni dari pengguna, Garam Buluh Premier Drink amat sesuai untuk pesakit yang menghadapi masalah buah pinggang, pesakit diabetis, darah tinggi, penghidap asma, masalah usus & batu karang.

 

Garam Buluh

 

#Dapatkan Garam Buluh Premier Drink anda sekarang dengan call @ sms saya di talian 019-9583377 especially mereka yang berada di Kelantan & sekitar Kota Bharu @ Pengkalan Chepa.

 

Sunber Gambar : http://goo.gl/51vBb, http://goo.gl/p7FxA

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv