Mentor & Protege

Berkesempatan berjumpa dengan mentor saya, Adibah Karimah ketika dia berkunjung ke Kelantan. Peluang yang ada memang saya  takkan lepaskan. Sebelum ni duk kontek thru fb & watsApp jer la. Maklumla mentor berada nun jauh di KL & protege pulak nun jauh di Klate. Nasib baiklah dunia sekarang dah canggih, even sorang kat KL & sorang kat Klate, itu tak penah jadi masalah. Dengan zaman milennium yang canggih & serba serbi di hujung jari, rasa macam duduk dekat-dekat jer. :-)

Bersyukur dapat bertemu 4 mata dengan mentor kerana segala ilmu, tips-tips serta secret weapon yang telah saya kaut. Banyak betul input yang saya dah absorbed dari Dibah. Insya-Allah akan dipraktikkan sebaik mungkin. Sebelum balik sempat tumpang bergambar dengan keta barunya. Ambik aura, moga-moga lepas ni rezeki saya pulak dapat drive BMW kan?? Amiiinnn….

AK1

AK2

AK3

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv