BB Plus Collagen

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai kolagen jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

BB Plus bertindak melalui 3 cara iaitu : Repair (memulih), Rebuild (membina), Renew (memperbaharui). BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau. Dengan mengamalkan minum BB Plus, anda akan mendapat 7 hasil iaitu :

1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

 

BBPlus

 

Cara pengambilan BB Plus :

Hanya campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur. Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.  BB Plus adalah bebas dari gula & kolestrol yang mana ia menggunakan gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

 

Ramuan utama yang diguna dalam BB Plus :

1. Kolagen ikan terhidrolisis
2. Ekstrak biji anggur
3. Vitamin C
4. Jus bunga Roselle
5. Jus buah blackcurrant
6. Serat epal
7. Inulin

 

BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit dimana serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi. Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

 

BB Plus

 

BBPlus

 

Pada mereka yang masih tercari-cari & ada intention untuk consume collagen, this is the best collagen for you ladies. Jangan risau & takut rasanya yang tak sedap, the taste super sedap okeh!!Rasa sama mcm RIBENA!!! Juga takder side effect contohnya lepas minum badan akan rasa ‘panas’ like other collagen. Sebab the main ingredients adalah based on fruits. No herbs added!!! Sapa-sapa yang nak free sachet for trial, buzz me ASAP!!! While stock last yer….

 

Sumber gambar : http://goo.gl/ETkVf

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv