Hj Sharin Low

Baru berkesempatan menjamu selera di salah sebuah restoran yang agak baru dibuka ( Dec 2012) iaitu Hj Sharin Low Restaurant yang terletak di Berek 12. Restoran ini menggantikan tapak ¬†‘bekas’ kedai Ani Sup Utara. Pada anak jati Klate for sure dah bleh imagine kat mana lokasi Hj Sharin Low ini. ¬†Sebelum ni duk tengok-tengok dari jauh je la, belum sampai seru nak ke sana. Sebenarnya ni adalah idea & cadangan En.Hubby yang ajak kami untuk food testing kat situ. Kebetolan masa kami sampai, orang pon tak ramai. So tempoh menunggu makanan pon adalah sekejap, I LIKE!!! :P Most of the menu that day En.Hubby yang decide, kami ikut je la since 1st time datang so saya agak clueless untuk decide menu apa yang nak makan.

Pada sapa yang nak tahu, Hj Sharin Low ini merupakan Chinese Muslim Restaurant yang menawarkan authentic Chinese cuisine. Pada peminat tegar chinese food boleh la berkunjung ke sini. Overall menu yang kami order tidak mengecewakan tekak & perut. Masih boleh dipertimbangkan untuk further visit next time. Kat bawah ni adalah menu for the day. Let’s the pictures do the talking…

 

 

SEDAP! Taste like Asam Pedas.

SEDAP! Taste like Asam Pedas.

 

Chicken

 

Prawn

Nasi Udang Kam Hiong

 

Shark Fin Soup

Shark’s Fin Soup

 

Lala Sweet Sour

Lala Sweet Sour

 

Tofu

Hot Plate Tofu Jepun

 

Sharing is Caring!

Sharing is Caring!

 

 

 

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv