1 Syawal 1434H

Raya pertama seperti biasa kat kampung halaman En. Hubby di Teganu. Lepas beraya di Kampung Tanjung rumah nenek (mak MIL), terus shoot ke Dungun untuk beraya dengan family nenek (mak FIL). Begitulah rutin setiap kali raya. Beraya dengan makcik, pakcik, sepupu sepapat sampailah ke petang. Hari menginjak ke petang baru beransur pulang ke Chendering. Anak-anak paling seronok mengutip angpow raya. Untung & bertuahnya jadi budak nih kan? :-)

Tak banyak gambar family yang sempat ambik. Paling sedih takder satu pon family potrait kami yang betul-betul perfect. Blame Aariz for this, time nak bergambar tu lah dia crancky. Aduhai anak..sabar je la mama dengan pe’el dia. Buktinya sila tengok gambar kat bawah…

 

FamPot1

FamPot2

ArisyaAriz1Syawal

Penat Beraya

Penat Beraya

Aariz Tido

Photographer

Pak Aji aka Photographer bidan terjun

Pak Aji aka Photographer bidan terjun

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv