4 Syawal 1434H

Ada wedding cousin En.Hubby kat Dungun on 4th raya. PIL awal-awal pagi dah bergerak ke Dungun. Kitaorang pulak berjaya meloloskan diri bergerak ke sana around 10.30 pg. Maklumlah bila dah ada 2 orang budak kecik, sebarang aktiviti yang melibatkan awal pagi selalu la asyik tergendala sajer. (sapa yg ada anak kecik ni tau la camner nak deal with the ‘morning drama’). Sampai kat Dungun rombongan pengantin lelaki dah sampai pon. Kebetulan masa tuh pengantin sedang makan beradab. Wedding theme that day ialah grey+purple. Sayangnya takder satu pon gambar yg sempat snap. Kelam kabut duk handle si hero Aariz yang banyak pe’el & panjang akal. Lebih kurang pukul 3 ptg, kami beransur mintak diri bertolak balik ke Klate pulak. Tak boleh stay lama sebab malam nya ada kawan nak datang beraya kat rumah kami di Klate. Alhamdulillah selamat tiba di Klate tepat-tepat azan maghrib sedang berkumandang.

Excited dapat duit raya.

Excited dapat duit raya.

Sudah mau pulang...

Sudah mau pulang…

Tido

Macam-macam gaya tido!

Macam-macam gaya tido!

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv