Bio Seleza

Bio Seleza Feminine Pad & juga Panty Liner dirumus khas dengan bahan-bahan yang dapat membantu melegakan masalah berkaitan serta ketidak selesaan akibat haid. Dengan tambahan 8 kelebihan unik, Bio Seleza membaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang optima sepanjang hari.

1) Jalur Teras Anti Bakteria

Dirumuskan khas dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Selain itu, ia dapat menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid & detoksifikasi.

2) Penyerapan Secara Hiper

Menyerap cecair dengan cepat & berupaya menampungnya untuk mencegah kebocoran. Ia menjadikan kulit berasa kering, bersih & segar sepanjang hari.

3)Rekaan Kawalan Kebocoran

Mencegah kebocoran & aliran putar balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar kering, bersih & segar sepanjang hari walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4) Permukaan Kapas Yang Lembut

Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5) Lapisan Berongga Untuk Pengaliran Udara

Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan & bau. Ia juga membantu menghalang pembiakan bakteria & alergi.

6) Ultra Nipis

Memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan disamping mempunyai kesan anti-radang.

7) Tidak Bertoksik & Mesra Kulit

Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8) Perlindungan Kebersihan Maksimum

Dibungkus dengan pek aluminium yang mudah dibawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.

bio seleza 9 layer

Bio Seleza 6 Layer

 

Bio Seleza Pad boleh didapati dengan 3 jenis iaitu Bio Seleza Day Safe, Bio Seleza Night Safe & juga Bio Seleza Night Safe (Extra Long).  Sila rujuk gambar di bawah untuk info yang lebih terperinci berserta cara penggunaan.

 

Bio_Seleza_Pad

Bio_Seleza_Pantyliner

 

Bertukarlah kepada Bio Seleza sekarang untuk keselesaan & rasailah perbezaan yang menakjubkan sepanjang hari. Tiada lagi rasa gatal-gatal & yang pastinya tiada lagi kelembapan yang merimaskan sepanjang hari.

Sila call/text/watsApp saya di talian 019-958 3377 untuk sebarang pertanyaan & urusan pembelian. Insya allah saya sedia membantu anda.

 

Sumber gambar : http://goo.gl/UnumfL

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv