Archive for the ‘Kelantan’ Category

Tempahan Biskut Raya 2014

Assalamualaikum sahabat alam maya semua! Last entry adalah pada bulan September 2013. Errkk… busy me or lazy me??? Thanks to biskut raya keranamu maka ku paksakan diri untuk menjenguk blog yang dah lama bersawang. Insya allah selepas ini akan saya update blog secara konsisten. Banyak sebenarnya pending entry yang belum sempat saya publish. Seperti yang […]

Hotel Perdana

Setelah beberapa tahun melalui fasa pengubahsuaian, akhirnya Hotel Perdana yang bertempat di Kota Bharu Kelantan memulakan operasi secara rasmi pada pertengahan bulan Julai (bulan Ramadhan). Perfect timing untuk anak-anak perantau & pelancong yang bakal pulang beraya pada Syawal nanti. En.Hubby bermurah hari menaja kami bermalam di sana pada hari ke-3 hotel dibuka kepada orang awam. […]

Shooting Gubahan Hantaran Kahwin

Alhamdulillah…tanpa di sangka, mendapat email dari team majalah Pesona Pengantin untuk shooting gubahan hantaran kahwin. Secara jujurnya saya sangat terkejut dengan offer tersebut. Almaklum lah saya ni bukan ada butik pengantin pon! Buat part time jer based kat rumah. Tapi bila dah memang rezeki kita, saya terima dengan rasa syukur & hati terbuka. Kebetulan topik […]

Pantai Melawi

Cuti sekolah lepas kami adik beradik sempat meluangkan masa berpiknik di Pantai Melawi yang terletak dalam jajahan Bachok. One of my sista yang rekemen Pantai Melawi ni, sajer nakkan sedikit privacy. At first plan nak ke Pantai Dalam Rhu, Pasir Putih. Last minute kensel plan sebab kat situ pengunjung agak ramai. Bergerak ke sana lepas […]

Hj Sharin Low

Baru berkesempatan menjamu selera di salah sebuah restoran yang agak baru dibuka ( Dec 2012) iaitu Hj Sharin Low Restaurant yang terletak di Berek 12. Restoran ini menggantikan tapak ¬†‘bekas’ kedai Ani Sup Utara. Pada anak jati Klate for sure dah bleh imagine kat mana lokasi Hj Sharin Low ini. ¬†Sebelum ni duk tengok-tengok dari […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv