Archive for the ‘Premium Beautiful’ Category

GLAM Kelantan

After the long wait, finally GLAM class Kelantan officially launched on 29th May 2013 di Juita Premier Hotel bermula 8.30-11.30 malam. Bertuah sangat dapat join class GLAM yang pertama kali kat Kota Bharu. Sebelum ni duk tengok member upate kat IG, FB & Blog je la pasal GLAM class. Yer lah kan, jauh bebenor nak […]

My 1st Reward

Awal-awal join bisnes PB dulu, first time dapat bonus hati sangat lah berbunga riang. Senyum lebar jer masa check balance dalam akaun. First thing terlintas dalam hati, benda apa yang nak dibeli dengan duit 1st bonus tuh. Kebetulan masa tuh Samsung Galaxy Tab 7.0 baru jer released. Time tu hati duk berbelah bagi samada nak […]

Mentor & Protege

Berkesempatan berjumpa dengan mentor saya, Adibah Karimah ketika dia berkunjung ke Kelantan. Peluang yang ada memang saya ¬†takkan lepaskan. Sebelum ni duk kontek thru fb & watsApp jer la. Maklumla mentor berada nun jauh di KL & protege pulak nun jauh di Klate. Nasib baiklah dunia sekarang dah canggih, even sorang kat KL & sorang […]

SHANGHAI…

Pakej melancong ke Shanghai is officially ON! Bermula dari bulan Januari & berakhir pada April. Yang menariknya ialah trip ke Shanghai ini adalah FOC! Yes u heard me, semuanya adalah FREE!!! Bukan setakat free, siap dapat 5 STAR VIP pakej lagi okeh! Saper yang tak teruja kan? What we need to do is ‘qualify’. Trip […]

Kalkulator PB korset

Dah lama berhajat nak letak kalkulator untuk dapatkan saiz korset PB. Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak letak kat blog nih. Better late than never rite? Anda boleh tengok kat column sebelah kanan blog ni kalkulator yang di maksudkan. Dengan adanya kalkulator ni, memudahkan customer saya yang berada di luar Kelantan. Maklumla bila dah jauh, susah untuk […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv