Archive for the ‘Premium Beautiful’ Category

Lifetime Warranty

Rasanya semua dah tahu yang PB Korset adalah LIFETIME warranty &¬† tersangat la worth for every single money yang kita dah spend untuk beli PB korset. Pendapat peribadi saya, berbaloi sangat la kita dah berhabis duit untuk beli PB korset sebab ianya LIFETIME warranty! Entry kali ni saya akan explain in details tentang proses / […]

Demand PB & Lactolite During Ramadhan

Macam sudah berabad rasanya saya tak buat entry tentang PB & Lactolite. My bisnes partner pon dah bising komplen tanya naper dah lama tak update PB kat blog. Entry ni supposed dipublish masa bulan posa ari tu, tapi dek kekangan masa yang amat la suntuk dengan beraneka ‘job to-do-list’ yang WAJIB dilaksanakan, maka terpaksa lah […]

FAQ Tentang Premium Beautiful

Sejak saya involved dalam bisnes PB ni, banyak soalan cepu emas yang ditanya oleh customer tentang produk ni. Dengan itu saya terpanggil untuk buat satu entry tentang soalan-soalan cepu emas tersebut. Sekurang-kurangnya saya boleh share dengan sesiapa yang ter’singgah’ kat blog ni. (Itupun kalo ada la! :D) Kat sini ader a few soalan yang selalu […]

Premium Beautiful Measurement

Ekceli dah lama saya nak buat entry bagaimana nak ambik ukuran & mendapat saiz yang tepat untuk korset PB. Asyik tertangguh jer entry ni, kebetolan my ex-roommate masa kat MMU dulu berminat nak beli korset PB. Memandangkan dia berada nun jauh di Ohio, memang tak dapat la saya nak tolong ambik ukuran badan dia kan. […]

Oh Paris… Oh London!

Bermula dari June – September 2012, ¬†free trip is officially OPEN! untuk mereka yang join bisnes PB ni. Selain berpeluang ke Paris & London, secara automatik juga anda layak mendapat bonus sebanyak RM4500 sebagai bonus pertama. Trip ke Paris & London selama 8 hari 6 malam (Best kan!). Sempena hari raya yang bakal menjelma nanti, […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv