Posts Tagged ‘Grand Riverview Hotel’

Jom Splash!

Cuti sekolah tahun lepas, berkesempatan bawak Arisya & Aariz mandi pool kat Grand River View Hotel. At first sampai kat pool, Aariz refused tak nak join Arisya mandi. Jenuh mama pujuk, still tak nak jugak. Siap nak nangis time mama acah-acah nak letak dalam pool. Arisya time tu baru baik demam, tapi bila nampak pool […]

Besday Celebration Yang Tertunda

Semalam besday Arisya, dek kerana En. Hubby teramatlah bz dengan aneka agenda & xtvt yang harus dilaksanakan, secara automatik besday celebration ditunda pada hari ini. Kek yang sepatutnya diambil semalam turut mengalami nasib yang sama. Luckily budak kat kedai kek tu ok jer bila saya telefon inform nak ambik kek lewat sehari. (Lega & settle […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv