Posts Tagged ‘PB Corset’

Sentiasa Berkeyakinan Dengan PB!

Agak lama saya tak menulis entry tentang korset Premium Beautiful. Ramai yang dah tahu tentang kehebatan & keberkesanan berkenaan korset PB ni. 2 minggu lepas dapat sms dari kawan yang berminat nak beli korset PB. Sebelum ni saya dah telefon & explain kat dia tentang kehebatan korset ni. Tak sangka pulak dia memang dah lama […]

Apa Saya Jual?

Bisnes apa yang Husna join ni? Apa yang Husna jual kat blog tu? Bermacam-macam persoalan yang masuk ke inbox SMS sejak blog ini diwujudkan. Sekali lagi sebagai pengenalan (dulu mukaddimah) tentang blog ini secara terus terangnya adalah untuk mengetengahkan dan mempromosikan produk jualan saya iaitu Set Pakaian Dalam Pembetukan Badan Premium Beautiful (Premium Beautiful Foundation […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv