Posts Tagged ‘Premium Beautiful Corset’

My 1st Reward

Awal-awal join bisnes PB dulu, first time dapat bonus hati sangat lah berbunga riang. Senyum lebar jer masa check balance dalam akaun. First thing terlintas dalam hati, benda apa yang nak dibeli dengan duit 1st bonus tuh. Kebetulan masa tuh Samsung Galaxy Tab 7.0 baru jer released. Time tu hati duk berbelah bagi samada nak […]

Mentor & Protege

Berkesempatan berjumpa dengan mentor saya, Adibah Karimah ketika dia berkunjung ke Kelantan. Peluang yang ada memang saya ¬†takkan lepaskan. Sebelum ni duk kontek thru fb & watsApp jer la. Maklumla mentor berada nun jauh di KL & protege pulak nun jauh di Klate. Nasib baiklah dunia sekarang dah canggih, even sorang kat KL & sorang […]

Lifetime Warranty

Rasanya semua dah tahu yang PB Korset adalah LIFETIME warranty &¬† tersangat la worth for every single money yang kita dah spend untuk beli PB korset. Pendapat peribadi saya, berbaloi sangat la kita dah berhabis duit untuk beli PB korset sebab ianya LIFETIME warranty! Entry kali ni saya akan explain in details tentang proses / […]

Long Girdle (Seluar Dalam Panjang)

Siri terakhir bagi Premium Beautiful Corset dan mungkin sebagai entry terakhir bagi bulan Oktober ini adalah Long Girdle iaitu persalinan paling bawah pada badan. Dikhaskan untuk wanita sebagaimana Long Braissiere, amat sesuai bagi yang mempunyai masalah senggugut atau istilah perubatannya ialah dismenorea terutamanya dan ada sesetengah testimonial di kalangan pengguna PB Corset diizinkan Allah memperolehi […]

Apa Saya Jual?

Bisnes apa yang Husna join ni? Apa yang Husna jual kat blog tu? Bermacam-macam persoalan yang masuk ke inbox SMS sejak blog ini diwujudkan. Sekali lagi sebagai pengenalan (dulu mukaddimah) tentang blog ini secara terus terangnya adalah untuk mengetengahkan dan mempromosikan produk jualan saya iaitu Set Pakaian Dalam Pembetukan Badan Premium Beautiful (Premium Beautiful Foundation […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv