Posts Tagged ‘Premium Beautiful Pengkalan Chepa’

SHANGHAI…

Pakej melancong ke Shanghai is officially ON! Bermula dari bulan Januari & berakhir pada April. Yang menariknya ialah trip ke Shanghai ini adalah FOC! Yes u heard me, semuanya adalah FREE!!! Bukan setakat free, siap dapat 5 STAR VIP pakej lagi okeh! Saper yang tak teruja kan? What we need to do is ‘qualify’. Trip […]

Kalkulator PB korset

Dah lama berhajat nak letak kalkulator untuk dapatkan saiz korset PB. Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak letak kat blog nih. Better late than never rite? Anda boleh tengok kat column sebelah kanan blog ni kalkulator yang di maksudkan. Dengan adanya kalkulator ni, memudahkan customer saya yang berada di luar Kelantan. Maklumla bila dah jauh, susah untuk […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv