Posts Tagged ‘Premium Beautiful’

My 1st Reward

Awal-awal join bisnes PB dulu, first time dapat bonus hati sangat lah berbunga riang. Senyum lebar jer masa check balance dalam akaun. First thing terlintas dalam hati, benda apa yang nak dibeli dengan duit 1st bonus tuh. Kebetulan masa tuh Samsung Galaxy Tab 7.0 baru jer released. Time tu hati duk berbelah bagi samada nak […]

SHANGHAI…

Pakej melancong ke Shanghai is officially ON! Bermula dari bulan Januari & berakhir pada April. Yang menariknya ialah trip ke Shanghai ini adalah FOC! Yes u heard me, semuanya adalah FREE!!! Bukan setakat free, siap dapat 5 STAR VIP pakej lagi okeh! Saper yang tak teruja kan? What we need to do is ‘qualify’. Trip […]

Kalkulator PB korset

Dah lama berhajat nak letak kalkulator untuk dapatkan saiz korset PB. Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak letak kat blog nih. Better late than never rite? Anda boleh tengok kat column sebelah kanan blog ni kalkulator yang di maksudkan. Dengan adanya kalkulator ni, memudahkan customer saya yang berada di luar Kelantan. Maklumla bila dah jauh, susah untuk […]

Oh Paris… Oh London!

Bermula dari June – September 2012, ¬†free trip is officially OPEN! untuk mereka yang join bisnes PB ni. Selain berpeluang ke Paris & London, secara automatik juga anda layak mendapat bonus sebanyak RM4500 sebagai bonus pertama. Trip ke Paris & London selama 8 hari 6 malam (Best kan!). Sempena hari raya yang bakal menjelma nanti, […]

Guangzhou Menanti

Berita baik untuk semua!!! Peluang untuk melancong ke Guangzhou for FREE bermula dari Februari – April 2012. Insya-Allah akan terbang ke Guangzhou pada Jun 2012 nanti. Part yang paling best adalah kita hanya perlu bawak diri & duit shopping jer, yang lain fully sponsored. For those yang berminat nak tahu cara untuk join pakej melancong […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv