Posts Tagged ‘Tengku Aariz’

Aizuna Versus 5 tahun

Syukur dipanjatkan ke hadrat Ilahi kerana genap usia 5 tahun berkongsi hidup dengan En. Hubby. Masa duk belek-belek album kawin, terasa macam baru jer semalam akad nikah. Betapa pantas masa berlalu. Banyak peristiwa & memori terlakar mengiringi perjalanan 5 tahun usia perkahwinan ini. Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri (Bait-bait lagu P.Ramlee dlm […]

Selamat Hari Lahir Aariz

Hari ini genap 2 tahun umur anakanda yang tercinta, Tengku Aariz. Aktiviti pertama untuk besday boy ialah lunch Nasi Mandi di restoran A.M. Tarbush bersama Tok Ku. Tapi yang tak best nya Aariz boleh plak tido on da way nak gi sana. Sampai lah kami sumer siap makan, dia masih jugak dalam mode sleeping beauty […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv