Posts Tagged ‘TESCO’

Luncheon @ Chicken Rice Shop

Semalam family outing ke Tesco untuk sesi top-up pampers & susu anak-anak. Sampai kat sana around 12.30 t/hari, perut semua sudah menyanyi mintak di isi. The Chicken Rice Shop menjadi pilihan kami sekeluarga. Sekali-sekala tukar angin, selalunya kalau pegi Tesco, kami menjamu selera kat food court Tesco jer. En.Hubby pilih Healthy Meal (1 Pax), saya […]

Mengidam Punya Pasal

Teringat semasa mengandungkan Arisya dulu, punya la mengidam nak makan di Kenny Rogers, terpaksa la Encik Hubby drive ke Berjaya Megamall, Kuantan dari Kota Bharu semata-mata nak membedal Kenny Rogers. Rasa sedapnya makan masa tu sampai sekarang takde tandingan walau order semua menu sekaligus pon depan mata sekarang ini. Bab mengidam ni susah nak kata, […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv