Posts Tagged ‘Waist Nipper’

Waist Nipper (Bengkung Pinggang)

Siri kedua dalam Premium Beautiful Corset ialah Waist Nipper atau Bengkung Pinggang merupakan siri dan item yang istimewa kerana juga boleh dipakai oleh lelaki! YA! LELAKI! Cik Abe (Suami) saya pun pakai sejak dua minggu yang lepas (dah mintak izin nak beritahu ni) dan beliau sendiri amat berpuas hati kerana selain dari perutnya yang semakin […]

Apa Saya Jual?

Bisnes apa yang Husna join ni? Apa yang Husna jual kat blog tu? Bermacam-macam persoalan yang masuk ke inbox SMS sejak blog ini diwujudkan. Sekali lagi sebagai pengenalan (dulu mukaddimah) tentang blog ini secara terus terangnya adalah untuk mengetengahkan dan mempromosikan produk jualan saya iaitu Set Pakaian Dalam Pembetukan Badan Premium Beautiful (Premium Beautiful Foundation […]

Anugerah Terbaik Oktober 2011

Bismillaahirrahmaanirrahiim. Alhamdulillah buat pertama kalinya dibukakan hati untuk memiliki blog sendiri dan juga dengan penuh nekadnya memulakan perniagaan secara lebih agresif dan pemasaran secara atas talian (online marketing). Sebagai muqaddimah, terutama sekali dipanjatkan kesyukuran kepada Allah SWT kerana diberikan keberkatan rezeki untuk memulakan blog dan perniagaan, diberikan kesempatan masa untuk menulis dalam kesibukan urusan rumah […]

Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to trucks, infiniti suv and toyota suv